Vaco benoemt tijdelijke secretaris/directeur
Foto: Vaco

Vaco benoemt tijdelijke secretaris/directeur

Het bestuur van Vaco heeft Theo Lemmen met ingang van 14 november 2022 tijdelijk aangesteld als algemeen secretaris/ directeur van Vaco. Hij volgt hiermee Laura Seegers op en zal deze rol in eerste instantie voor minimaal negen maanden vervullen. Daarna besluit het bestuur over de definitieve invulling.

Lemmen is 62 jaar en woont in Grave, in de buurt van Nijmegen. Naast zijn werk voor Vaco is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen bij RWM Afval en Reiniging in Sittard-Geleen en parttime adviseur van de gemeente Helmond.

Voorzitter Ron van der Jagt van Vaco is blij met de nieuwe directeur: “Theo is een ervaren directeur die zich niet meer hoeft te bewijzen. Door zijn eerdere werk als interim-directeur bij de NVM is hij ook bekend met de bijzondere structuur en dynamiek van een bedrijfstakorganisatie als Vaco. Naast de gebruikelijke taken van de algemeen secretaris / directeur van onze organisatie zal hij ook een bijdrage leveren aan het eerder ingezette strategieproces ‘Vaco Vooruit!’ en aan de gewenste organisatievernieuwing.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.