Profile en Ziggo team up voor Formule 1 Race Café [Partnerbijdrage]
(Foto: Shutterstock)

Profile en Ziggo team up voor Formule 1 Race Café [Partnerbijdrage]

Een topcoureur, een snelle motor en de beste banden zijn de drie belangrijkste ingrediënten van elk Formule 1 race team. Vandaar dat Profile, sinds jaar en dag bekend banden- en auto-onderhoud specialist, zich voor het komende seizoen verbonden heeft aan het programma Race Café van Ziggo Sport. In het programma worden in een café-achtige setting de samenvattingen van de F1 kwalificaties en races besproken. Profile voelt zich nauw verwant aan Formule 1 racen, waar veiligheid, snelheid en superieure autotechnologie hand in hand gaan.

De eerste aflevering was begin maart met Rob Kamphues als uitbater en stamgasten Robert Doornbos, Tom Coronel en Rob van Gameren. Op 20 maart vindt de eerste race van het Formule 1-seizoen plaats in Bahrein. De uitzendingen van Race Café zijn op vrijdag- en zondagavond 22:30 tot 23:30 uur.

Viaplay heeft de rechten voor de live-uitzendingen van de races.

[Dit is een bijdrage van een van onze partners en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Bandenportaal. Ook een partnerbijdrage plaatsen? Neem contact met ons op: [email protected]]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.