TVM Verzekeringen start met TVM Assistance

TVM Verzekeringen start met TVM Assistance

TVM Verzekeringen is per 1 januari 2018 gestart een eigen alarmcentrale onder de naam TVM Assistance. Hiermee wil de verzekeraar nog slagvaardiger klanten kunnen bijstaan bij acute hulpverlening bij schades.
Hulpverlening
TVM verzekeringen ziet een goede hulpverlening als een van haar kernprocessen en wil dat nog meer versterken door de meldingen via een alarmcentrale in eigen huis te houden. De alarmcentrale kan worden ingeschakeld voor directe hulp. De opzet ervan past in de strategische visie van het bedrijf voor de komende jaren, waarin het bieden van toegevoegde waarde voorop staat. De transportverzekeraar wil zich juist door kwaliteitsimpulsen onderscheiden in een markt met prijsvechters.
Erkende bergers
Tot 1 januari werkte TVM samen met een aantal alarmcentrales, maar is nu de eerste verzekeraar in het beroepsgoederenvervoer met een eigen centrale, gekoppeld aan een netwerk met erkende bergers en andere specialisten. De noodknop in de Trucker App staat ook rechtstreeks in verbinding met TVM assistance.
TVM Assistance houdt zich bezig met berging, repatriëring, diefstal van voertuig, persoonlijke hulp bij ziekte of ongeval in het buitenland, ladingschade met bederfelijke producten of bij brand aan het bedrijfsgebouw.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.