Trelleborg partner voor roadshow Massey Ferguson

Trelleborg partner voor roadshow Massey Ferguson

Masey Ferguson TrTrelleborg, leverancier van banden en wielen voor de agrarische sector, is de officiële partner voor de Massey Ferguson Super6 Demo Tour. Dit is een Europese roadshow, die plaats vindt verspreid over tien sleutelmarkten met als doel het Massey Ferguson tractor programma te presenteren.
Partnership
De roadshow moet het strategische partnership van Trelleborg en Massey Ferguson verder versterken en is tevens een ideale mogelijkheid voor Trelleborg om de laatste productinnovaties te laten zien aan het publiek. “De Super6 Demo Tour toont de laatste generatie Massey Ferguson tractoren”, aldus Gianluca Gherardi, Sales Manager van Massey Ferguson. “Tijdens deze tour zal voor het eerst de MF 8690 DVT Exclusive tractor op Trelleborg TM1000 High Power IF 710/75R42 en IF 650/60R34 banden te zien zijn. De banden werden ontwikkeld volgens de Blue Tire technologie van Trelleborg om te voldoen aan de eisen van hedendaagse zware tractoren.”
Italië
“Na Engeland, Oostenrijk, Noorwegen, België en Zweden, zal de internationale Super6 Demo Tour op 17 juli naar Italië komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.