Trelleborg: 5,6 procent meer omzet in Q2

Trelleborg: 5,6 procent meer omzet in Q2

TrelleborgTrelleborg ziet een 5,6 hogere omzet voor haar bedrijfsunit Wheel Systems, vergeleken met een jaar eerder. Dit blijkt uit het verslag over het tweede kwartaal van 2013.
Trelleborg Wheel Systems
De netto omzet bedroeg 1,11 miljoen Zweedse Kronen in het tweede kwartaal. De omzet van landbouwbanden was even hoog als dezelfde periode vorig jaar. Het bedrijfsresultaat steeg ten opzichte van dezelfde periode van 2012 met 3 tot 4 procent tot 137 miljoen Zweedse Kronen.
Trelleborg Group
De omzet voor de gehele Trelleborg Group in het tweede kwartaal  was 5,628 miljoen Zweedse Kronen, 0,3 procent hoger dan een jaar eerder. Maar wel 25,3 procent lager dan in het eerste kwartaal. Het bedrijfsresultaat in het tweede kwartaal steeg met 3 procent tot 723 miljoen Zweedse Kronen.
Volgens CEO Peter Nilsson heeft Trelleborg opnieuw een sterk kwartaal laten zien. “Het bedrijfsresultaat was het hoogste tot nu toe, maar de marktvooruitzichten blijven onzeker. Wij denken dat de vraag n het derde kwartaal gelijk zal zijn aan die ban het tweede kwartaal van 2013.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.