Start-up Pneusmart haalt 765.000 euro op

Start-up Pneusmart haalt 765.000 euro op

PneusmartPneusmart, de Nederlandse online bandenspecialist in Amsterdam, heeft met succes een “Seed funding round” van 765.000 euro gesloten.

Investeren
Het geldbedrag zal worden ingezet om de bestaande positie van Pneusmart in Nederland, Duitsland en Italië te versterken. Ook zal worden geinvesteerd in een regionaal hoofdkantoor in Milaan van waaruit de coördinatie van de activiteiten in Zuid-Europa plaats zal vinden. Verder worden in de komende maanden nieuwe websites gelanceerd in Spanje en Frankrijk.

Met de investering zullen er ook twee nieuwe leden in de raad van bestuur komen. Dit zijn Fabio Cannavale, oprichter en CEO van Lastminute.com groep, en André Schuurman, Venture Capital adviseur. Euan Lonmon, CEO van Pneusmart zegt hen te verwelkomen: “Met hun steun en die van de overige andere investeerders kunnen we de groei van onze start-up versnellen.”

Banden en auto-onderhoud
De start-up Pneusmart heeft kantoren in Amsterdam en Milaan e is actief met banden en auto-onderhoud. Het bedrijf is eind 2013 opgericht en is actief in Nederland, Duitsland en Italië. Er is een eigen “sourcing platform” ontwikkeld, dat naar eigen zeggen de mogelijkheid geeft elk product in de gehele Europese markt tegen de beste prijs in te kopen. Het bedrijf claimt meer dan 90% van de verkochte banden binnen 24 uur bij de klanten te bezorgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.