Goodyear positief over toekomstige groei

Goodyear positief over toekomstige groei

Richard Kramer GoodyearGoodyear heeft in 2015 voor het derde achtereenvolgende jaar recordresultaten laten zien en zal ook dit jaar verder groeien. Dit zei CEO Richard J. Kramer tijdens een aandeelhouders bijeenkomst eerder deze maand. “Ik geloof dat we op de goede weg zijn en we zullen dit voortzetten in 2016.”

Investeren
Volgens Kramer hebben de goede resultaten het mogelijk gemaakt om te blijven investeren in de toekomstige groei van het bedrijf: “Daarnaast hebben de goede resultaten ons in staat gesteld om onze balans te versterken en tegelijkertijd onze aandeelhouders te laten delen in de resultaten via dividend en terugkoop van aandelen.”

Aandeelhouderswaarde
Hieruit blijkt duidelijk de focus van het bedrijf op het creëren van aandeelhouderswaarde voor de lange termijn, aldus Kramer: “Onze strategie is gebaseerd op de ontwikkeling van innovatieve producten die de waarde van het merk Goodyear versterken en ons doen onderscheiden van de concurrentie.”

“Ook in 2016 blijven we vol vertrouwen en blijven bij onze strategie om winstgevend te blijven. Ik geloof dat de beste jaren nog voor ons liggen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.