S&H Tyres wint Succes Award

S&H Tyres wint Succes Award

S&H Tyres BV heeft de Succes Award voor 2016 gewonnen in de categorie bandengroothandels. Dit heeft het Nationale Business Succes Award Instituut bekend gemaakt.

Sterke positionering
S&H Tyres BV heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. Men verwacht dat het bedrijf in de toekomst nog veel successen gaat behalen. De jury prijst met name de beheerste groei van het bedrijf. “Gestaag en vastberaden heeft Siem Klapwijk zijn onderneming opgebouwd”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Hij startte S&H Tyres in 2002. Er was geen startkapitaal, hij vertrouwde volledig op zijn zorgvuldig opgebouwde netwerk. Met 1.000.000 verkochte banden per jaar behoort S&H Tyres nu tot de grotere bandengroothandels. Inmiddels is een begin gemaakt met het realiseren van vestigingen buiten Nederland en is er een eigen vestiging in China, vlakbij Hongkong. Ook het Amerikaanse Florida telt inmiddels vier vestigingen.”

Binding met personeel
Volgens Zwaan is de binding met het personeel sterk: “Toen S&H Tyres enkele jaren geleden werd geconfronteerd met een aanzienlijk verlies – buiten zijn schuld ontstaan – hebben alle medewerkers gedurende enige tijd 5 procent van hun salaris ingeleverd om de achterstand weer in te lopen. Het totale team van medewerkers voelt zich deel van de S&H Tyres-familie, en zowel personeelsverloop als ziekteverzuim zijn vrijwel te verwaarlozen.”

S&H Tyres BV is kandidaat voor de Nationale Business Succes Award 2016. De Succes Award 2016 is te volgen iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.