S&H Tyres importeur Maxtrek banden

S&H Tyres importeur Maxtrek banden

S&H Tyres in Moerdijk is per 1 september een samenwerkingsverband aangegaan met het Chinese bandenmerk Maxtrek. In deze samenwerking krijgt de bandengroothandel het exclusieve verkooprecht voor Europa met uitzondering van Groot Brittannië en Italië.

7 miljoen banden
Maxtrek-fabrikant Zhaoqing Junhong Ltd. is in 2006 ontstaan en is momenteel de derde grootste bandenproducent in Guangdong in China. De jaarproductie bedraagt bijna zeven miljoen banden. Aanvankelijk concentreerde de fabrikant zich met Maxtrek op de Verenigde Staten, maar nu focust de fabrikant ook op de Europese markt.

Groot matenpakket
Maxtrek heeft een groot matenpakket met 400 maten voor zomerbanden en tweehonderd voor winterbanden. Volgens S&H eigenaar Siem Klapwijk is Maxtrek in Europa nog een relatief onbekend merk: “Maar het is bepaald niet klein. Ik heb alle vertrouwen in de samenwerking met deze fabrikant. In 2009 kreeg de fabriek de titel “High Tech Corporation” voor zijn gerealiseerde omvorming van arbeid- naar op technologie gebaseerde productie.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.