S&H Tyres verhuisd naar nieuwe bedrijfspand

S&H Tyres verhuisd naar nieuwe bedrijfspand

Vorige week heeft S&H Tyres haar nieuwe bedrijfspand in Moerdijk officieel geopend. De opening werd bijgewoond door circa 200 bezoekers.
Voorheen was S&H Tyres gehuisvest in Hendrik Ido Ambacht. Het bedrijf is al in juli 2012 verhuisd naar het nieiuwe bedrijfspand.
In het nieuwe bedrijfspand van de internationale groothandel in autobanden is een magazijn gehuisvest met een oppervlak van 8.000 m en een hoogte van 11 meter. Dit magazijn is volledig geautomatiseerd en heeft een opslagcapaciteit van 300.000 banden. “Eerst was de opslag ondergebracht in een logistieke centrum”, aldus directeur Siem Klapwijk. “Maar we hebben gekozen voor een eigen magazijn omdat wij ook kleine hoeveelheden uitleveren. Dat werkt sneller en efficiënter via een eigen magazijn.” De kantoorruimte heeft een oppervlak van 1.500 m2.
Tijdens de opening vierde S&H Tyres ook haar 10-jarige jubileum. Het bedrijf is opgericht in 2002 en beschikt tevens over een aantal buitenlandse vestigingen. Naast groothandel in autobanden is S&H Tyres exclusief importeur van het Indonesische bandenmerk EP Accelera en het Chinese merk Effiplus. Daarnaast is men voornemens begin 2013 een nieuw private label op de markt te brengen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.