Ruim baan voor banden op Autopromotec (Italië)

Ruim baan voor banden op Autopromotec (Italië)

Banden en bandenequipment nemen een grotere oppervlakte in op de vakbeurs Autopromotec in Bologne (Italië), die plaats vindt van 20-24 mei 2015.
Bandenequipment
Autopromotec bevestigt dat er veel belangstelling is voor de hallen die zijn bestemd voor banden en bandenequipment. Redenen zijn volgens de organisatie de komst van onder meert TPMS en de presentatie van veel nieuwe producten. De hal vor banden en bandenequipment waren al snel uitverkocht, ondanks de uitbreiding met Hal 31, een deel van Hal 15 en een exterene ruimte 42, die werden toegevoegd aan de oorspronkelijke bandenhallen. (19, 20 en 22).
Bandenvernieuwing
Hiermee is volgens de organisatie opnieuw bewezen dat Autopromotec het internationale evenement is voor de bandensector. De 2015 editie van AutoPromotec omvat ook twee aanvullend evenementen voor de bandenvernieuwingsector: de vergadering van de Bipaver (European Retread Manufacturers Association) op 21 mei en een presentatie van Alarneu (Latin-American Retread Manufacturers Association) met een analyse van de bandenmarkt in Latijns Amerika.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.