Kwik-Fit eerste met railsysteem voor wisselen banden

Kwik-Fit railsysteemKwik-Fit introduceert als eerste in Europa een uniek railsysteem voor het wisselen en transporteren van band-wielcombinaties.
Explora
Het nieuwe railsysteem is ontwikkeld in samenwerking met Explora en zorgt ervoor dat de monteurs minder worden belast bij het wisselen van banden. Zeker in de periode dat zomer- en winterbanden gewisseld worden levert dat voor de monteurs een fysieke belasting op die op langere termijn gezondheidsklachten kan veroorzaken. Daarom investeert Kwik-Fit met het systeem in het welzijn van haar medewerkers.
Montage
Het railsysteem draagt en begeleidt de band naar de banden de- en montagestraat, waar de nieuwe en uitgebalanceerde band klaar ligt voor montage. Dit hele proces kan de monteur doen zonder daarbij een band op te tillen. Het railsysteem wordt nu getest in het net geopende Premier filiaal van Kwik-Fit Apeldoorn.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. w.schoemaker

    Jammer dat dit al lang bestaande bandenbedrijf (Ridders) er onder door is gegaan, kwam er altijd graag en de mensen waren vriendelijk. Maar ja Helaas !!!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.