RubberTech Europe start naast Reifen Essen

RubberTech Europe start naast Reifen Essen

Vanaf 2014 zal de vakbeurs RubberTech Europe voor het eerst ook in Essen plaatsvinden, parallel aan de vakbeurs Reifen. Dit heeft de organisatie bekend gemaakt. Hiermee wil RubberTech zich profileren als het stadium dat vooraf gaat aan de productie van banden.
China
RubberTech Europe 2014 wordt op 27-30 mei 2014 georganiseerd door Messe Essen en de China United Rubber Corporation. Beide hebben al samengewerkt sinds 2007 voor de organisatie van Reifen China. Deze nieuwe Duits-Chinese samenwerking werd geintroduceerd tijdens de vakbeurs RubberTech China/Reifen China in Shanghai en werd naar eigen zeggen positief ontvangen.
Productie banden
RubberTech Europe  behelste de sectoren rubber, chemicaliën, en grondstoffen en equipment voor de bandenindustrie. Samen met Reifen omvat de beurs nu de totale productiestroom voor alles op het gebied van banden. ”RubberTech Europe in Messe Essen is de eerste Europese vakbeurs met de input van een Chinese organisator”, aldus Egon Galinnis, Managing Director van Messe Essen. “Sinds 2007 hebben we gezamenlijk al Reifen China in Shanghai georganiseerd. In Essen zullen we daar een nieuw hoofdstuk aan toevoegen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.