Rezulteo: Goodyear populairste band in Nederland

Rezulteo: Goodyear populairste band in Nederland

Goodyear was in het tweede kwartaal van 2019 het populairste bandenmerk in Nederland. Dit meldt de bandenvergelijker Rezulteo naar aanleiding van de zoekresultaten op haar site.
Landen
Op de tweede plaats kwam Continental en op de derde plaats Michelin. In de landen waar Rezulteo aanwezig is, is Goodyear ook als eerste geeindigd in Duitsland, Groot-Brittannie, Italie, Turkije en Polen. Michelin eindigde op de eerste plaats in Frankrijk.
De meest geselecteerde band in Nederland was de Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3. Op de tweede en derde plaats volgden de Michelin CrossClimate+ respectievelijk Michelin Primacy 4.
Zomerbanden
Uit de zoekresultaten van Rezulteo bleek ook dat in het tweede kwartaal het merendeel van de internetgebruikers voor zomerbanden koos. Maar zij zien de all season banden steeds meer als een prima alternatief en kiezen dan ook vaker voor dit type banden, aldus Rezulteo..
Rezulteo verzamelt en analyseert elk kwartaal de statistieken van het bandenvergelijkingsplatform. Dit geeft inzicht in het zoekgedrag van automobilisten in Europa tijdens de aankoopfase van nieuwe autobanden
Het platform is aanwezig in 20 landen. 85% van de bezoekers komt uit Spanje, Frankrijk, Italië of Turkije; de rest uit Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland en Polen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.