Reifen en Automechanika gaan samenwerken

Reifen en Automechanika gaan samenwerken

Reifen EssenIn de toekomst gaan de beursorganisaties in Essen en Frankfurt een strategisch partnership aan voor de vakbeurzen Reifen  en Automechanika.
Synergie
Dit hebben zij bekend gemaakt tijdens een persconferentie op 27 mei, voorafgaand aan Reifen 2014. Met de samenwerking willen beide beursorganisatoren komen tot meer integratie van beide vakbeurzen om zo te komen tot synergie in sales and marketing.
Buiten Duitsland
Beide vakbeurzen verwachten zich gezamenlijk beter te kunnen presenteren in het buitenland. Op dit moment is de naamsbekendheid buiten Duitsland al groot, met rond 70 procent aan buitenlandse beursdeelnemers voor Reifen en 80 procent voor Automechanika. Ook het aantal bezoekers uit het buitenland is bovengemiddeld.
“Met Reifen Essen kan Automechanika zich international verder ontwikkelen op het gebied van banden en wielen”, aldus Detlef Braun, Managing Director van Messe Frankfurt. Oliver P. Kuhrt, CEO van Messe Essen, vult aan: “Door de samenwerking kunnen wij de garage en autoonderhouds sectoren voor Reifen verder versterken.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.