Profile Tyrecenter Pinksterraces: 16.000 bezoekers

Profile Tyrecenter Pinksterraces: 16.000 bezoekers

Afgelopen weekend vonden de Profile Tyrecenter Pinksterraces plaats. Op het Circuit Park Zandvoort kwamen alle raceklassen uit het Dutch Power Pack in actie. Op het circuitterrein waren er ook veel gezinsactiviteiten. Klanten van Profile Tyrecenter konden met het ‘Family Ticket’ het circuitpark het hele weekend gratis bezoeken. De vijfde editie van de Profile Tyrecenter Pinksterraces trok 16.000 bezoekers.
Op zaterdag 26 mei en maandag 28 mei waren er races van de Formido Swift Cup, de Burando Production Open en het Dutch Formula Ford Championship. De hoofdattractie was het krachtige HDI-Gerling Dutch GT Championship met indrukwekkende bolides als de Corvette C6, Lotus Evora, Nissan 370Z, BMW M3, Porsche 997 en Chevrolet Camaro.
Naast de races uit het Dutch Power Pack vonden de European Radical Masters en het Dutch Radical Championship plaats. Deze staan bekend om de rappe en fraai gevormde wagens. Liefhebbers van roadsters haalden hun hart op aan de races om de Ribank Mazda MaX5 Cup.
Naast de racewedstrijden konden liefhebbers op de foto met hun favoriete GT-bolide en voor de jongste raceliefhebbers was er de speciale Junior Paddock, met onder andere springkussens en een knutselhoek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.