Profile Nooteboom neemt Kiefer Bandenservice in Breda over
(Foto: Profile Nooteboom)

Profile Nooteboom neemt Kiefer Bandenservice in Breda over

Profile Nooteboom neemt vanaf 14 februari Kiefer Bandenservice in Breda over. Volgens Profile zorgt de overname voor ‘een significante omzetgroei voor Profile’ en is het een waarborg voor de continuïteit voor klanten van Kiefer. Profile bestempelt de uitbreiding als ‘strategisch belangrijk’ voor het bedrijf.

Mede-eigenaar Maurice Nooteboom licht toe: “Onze vestigingen worden gerund door ondernemers, waardoor Profile profiteert van tweevoudig ondernemerschap: zowel op het hoofdkantoor als lokaal. Deze krachtige combinatie stimuleert onze groei en stelt ons in staat klanten tevreden te stellen.”

Profile

“Dankzij dergelijke expansies kunnen we een groter klantenbestand bedienen en zo onze toegewijde service aan een breder publiek aanbieden, met als doel fijnmazige landelijke dekking te garanderen”, benadrukt Harm Nieboer, directeur netwerkontwikkeling bij Profile.

Profile is van plan om de capaciteit in onderhoud, reparatie en bandenmanagement voor een breed scala aan voertuigen op de locatie verbeteren.

‘Strategisch belangrijk’

De banden- en onderhoudsspecialist verstevigt met de overname zijn positie verder en noemt het ook ‘strategisch belangrijk’ voor het bedrijf.

Profile Nooteboom is onderdeel van de Nooteboom Groep. Daaronder valt ook Tyrenet Nooteboom.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.