Point S start nieuw Nederlands hoofdkantoor

Point S start nieuw Nederlands hoofdkantoor

Point S NLNa de afscheiding van Nederlandse franchisenemers gaat Point S Development, het internationale hoofdkantoor van de bandenketen, een nieuw hoofdkantoor oprichten in Nederland.
Stopzetten Mastercontract
Hiermee geeft de Franse banden keten een antwoord op het stopzetten van het Mastercontract dat in 2010 werd ondertekend door Nederlandse investeerders voor Point S in Nederland. Volgens Point S Development hebben zij zich niet aan hun verplichtingen gehouden op het gebied van het management en het opvolgen van het Europese beleid met betrekking tot toeleveranciers en key accounts.
Ambities ongewijzigd
Volgens Fabien Bouquet, CEO van Point S Development, blijven de ambities op de Nederlandse markt ongewijzigd: “We hebben hier de kritische massa bereikt van 50 vestigingen. In Frankrijk hebben we nu 450 vestigingen. We willen verder uitbreiden en het marktaandeel in Europa vergroten. In 2013 hadden we een marktaandeel van 7 procent in de vervangingsmarkt, met minimaal 5 procent in de landen waar het netwerk is vertegenwoordigd. Nu is Point S vertegenwoordigd in 24 Europese markten met meer dan 2.200 vestigingen. Samen met Noord Amerika en Zuid Afrika beschikken we over meer dan 3.300 vestigingen wereldwijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.