Point S start eigen hoofdvestiging in Italië

Point S start eigen hoofdvestiging in Italië

Point S ItaliaPoint S Development, het internationale hoofdkantoor van Point S, start een nieuwe eigen hoofdvestiging in Italië die de functie van haar voormalige licentiehouder in dat land moet overnemen.
Meer dan 300 verkooppunten
De bouw van de nieuwe hoofdvestiging onderstreept het grote belang dat Point S International hecht aan haar positie op de Italiaanse markt. Op de middellange termijn wil de bandenserviceketen er de kritische massa van 300 verkooppunten bereiken, zegt directeur Fabien Bouquet: “Ons nieuwe locale hoofdkantoor moet gaan fungeren als een inkoop en marketingorganisatie die de verkoop van onze leden zal ondersteunen. Ook gaan wij er met een nieuwe versie van ons IT B-to-B bestelsysteem starten in samenwerking met internationale leveranciers.”
Onafhankelijk blijven
Volgens Bouquet zit de Italiaanse bandenmarkt in een veranderingsfase, met een consolidatie in de distributie: “Point S biedt het beste retailsysteem voor Italiaanse dealers die in deze markt onafhankelijk ondernemer willen blijven door gebruik te maken van onze know-how en de kracht van het grootste Europese dealernetwerk.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.