Point S Enschede doneert aan 3FM Serious Request

Point S Enschede doneert aan 3FM Serious Request

Point S Enschede heeft dit jaar een actie opgezet waarbij per verkochte band 0,50 euro wordt gereserveerd voor 3FM Serious Request.
3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor baby’s in arme landen. Miljoenen baby’s hebben hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven.
Dit jaar staat het Glazen Huis van Serious Request in Enschede van 18 t/m 24 december op de Oude Markt in Enschede. Op 18 december start het openingsfeest om 19.00 uur met optredens van Miss Montreal, Carice van Houten en Racoon. De eindshow vindt op 24 december vanaf 16.00 uur op het Van Heekplein plaats. Caro Emerald, Ilse de Lange, Kane, Go Back To The Zoo, Kensington, The Opposites verzorgen de show.
3FM Serious Request is een jaarlijks terugkerende actie van 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor projecten van het Rode Kruis. Drie dj’s zijn zes dagen opgesloten in het Glazen Huis en mogen niets eten. Ze draaien dag en nacht verzoeknummers in ruil voor een donatie. 3FM Serious Request wordt georganiseerd sinds 2004.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.