Hankook doneert winterbanden in Hongarije

Hankook doneert winterbanden in Hongarije

Als onderdeel van haar CSR (Corporate Social Responsibility) programma in Hongarije heeft Hankook meer dan 1.300 winterbanden gedoneerd aan de landelijke ambulance-organsatie, de organisatie voor hulp bij rampen en het Rode Kruis.
Hankook heeft haar Europese productiefaciliteiten gevestigd in Hongarije. De bandendonatie aan de hulporganisaties betreft een eerste uitvloeisel van het CSR-programma om haar sociale betrokkenheid in de samenleving te vergroten. Hiermee wil Hankook haar positie versterken als onderdeel van de Hongaarse samenleving. Vooruitlopend hierop heeft men al kleinere initiatieven genomen, zoals het sponsoren van publieke festivals en regionale en locale donaties. De bandendonatie markeert de volgende mijlpaal in het implementeren van het Hankook Value Creation Programma in Hongarije.
Volgens Jin-Wook Choi, Hankook Tire President and COO voor Europa; wil Hankook met deze activiteiten een bijdrage leveren aan sociale doelen in de samenleving: “De grootste donatie die we als bandenproducent kunnen doen zijn natuurlijk onze producten. Dat is dan ook de reden voor ons bandendonatieprogramma.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.