Point S naar 40 vestigingen

Point S naar 40 vestigingen

Point S heeft deze maand weer twee nieuwe deelnemers toegevoegd aan haar filialennetwerk. In Etten-Leur is dat Point S De Snep Bandenservice en in Nijkerk Point S Nijkerk. Daarmee staat de teller op 40 vestigingen in Nederland.
Wim Reijmerink, directeur Point S Nederland zegt trots te zijn te kunnen groeien in een moeilijke bandenmarkt: “We zien de toekomst positief tegemoet. Niet alleen door te groeien in het aantal vestigingen, maar ook in afzet. De consument heeft de afgelopen periode onderhoud aan de auto zoveel mogelijk uitgesteld. We zien de laatste maand dat daar een ommekeer in komt. We verwachten dat in
2013 de bandenmarkt weer zal aantrekken.”
Carel Bikkers, voorzitter Point S franchiseraad: “Als merkonafhankelijke keten blijven we ons focussen op banden. Dankzij de groei naar 40 vestigingen en een flexibele organisatie zijn we ook steeds interessanter voor de zakelijke markt. We verwachten dan ook het aantal afspraken met leasemaatschappijen dit jaar verder uit te breiden.”
Point S verwacht in 2013 door te kunnen groeien naar 60 deelnemers. Op dit moment is de keten in gesprek met meerdere partijen om de doelstelling voor dit jaar te realiseren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.