Pirelli start met leverancier awards

Pirelli start met leverancier awards

Pirelli heeft een Supplier Award geïntroduceerd. Hiermee wil deze bandenproducent haar toeleveranciers gaan beoordelen op kwaliteit, innovatie en concurrentiekracht. De Pirelli Suppliers Award gaat haar beste toeleveranciers nomineren, aldus voorzitter en CEO Marco Tronchetti Provera en chief purchasing officer Carlo Costa.
Volgens Provera en Costa komen voor de award toeleveranciers in aanmerking die zich onderscheiden op het gebied van kwalirteiti, innovatie, snelheid, kostprijs, wereldwijde aanwezigheid en service. De eerste winnaars van de awards waren voor 2011 PT. Aneka Bumi Pratama, Columbian Chemicals Company, HF Tire Tech Group, Nynas AB, Rhodia SA, Styron GMBH, Techedge SpA, and Value Team SpA.
 
Tijdens de bekendmaking van de awards zei Provera dat de awards deel uitkane van de focus op het premium segment, met als streven naar een wereld leiderschap in 2015. Het onderscheiden van de beste toeleverancier en het toekennen van de jaarlijkse award moeten leiden tot een verbetering van de kwaliteit van de services van de toeleverancier.
www.pirelli.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.