Adam McCarthy nieuwe secretaris-generaal ETRMA
Adam McCarthy (links) en Fazilet Cinaralp (Foto: ETRMA)

Adam McCarthy nieuwe secretaris-generaal ETRMA

De European Tyre and Rubber Manufacturers’ Association (ETRMA) heeft Adam McCarthy aangesteld tot nieuwe secretaris-generaal. Hij volgt per 1 januari Fazilet Cinaralp op die de Europese organisatie voor de banden- en rubberindustrie 17 jaar heeft geleid. Cinaralp wil graag meer tijd besteden aan haar familie en privézaken. Zij blijft het eerste kwartaal als senior adviseur aan de organisatie verbonden.

McCarthy heeft meer dan 20 jaar ervaring in soortgelijke functies in zowel overheids- als private sectoren. Hij is tot nu toe voorzitter van het Cobalt Institute. “Helpen bij het bewaren van de cultuur van ETRMA en zo’n succesvolle associatie leiden is een grote eer en privilege. Ik kijk er naar uit om samen te werken met de leden en de board of directors om de vooruitgang van de hele sector verder te brengen en de zichtbaarheid en invloed ervan te versterken”, zegt hij zelf in een verklaring.

Voorzitter Franco Annunziato: “Namens het bestuur wil ik Fazilet hartelijk danken voor haar toewijding en leiding vanaf het prille begin van ETRMA in 2006. Ze stuurde de oprichting van de associatie en heeft die sindsdien opgebouwd tot de stem van de Europese banden- en rubberindustrie.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.