Paul van der Leer nieuwe directeur Logistiek Kwik-Fit

Paul van der Leer nieuwe directeur Logistiek Kwik-Fit

Kwik-Fit Nederland maakt bekend dat Paul van der Leer (47) per direct start als directeur logistiek. De distributie van auto-onderdelen binnen de automotive branche en naar de 181 Kwik-Fit filialen is zo belangrijk dat er voor logistiek een nieuwe functie is gecreëerd binnen het management team in Nederland.
Van der Leer heeft ruim twintig jaar ervaring in de logistiek bij bedrijven als Ecolab, Christian Salvesen en Beiersdorf. Hij kent de Kwik-Fit-organisatie goed want hij was van 1994 tot en met 2001 logistiek manager bij dochteronderneming USN-Centuri. In zijn laatste functie was Van der Leer Supply Chain Manager bij Lely Consumables.
Martin Post, Managing Director Kwik-Fit Nederland: “Wij hebben besloten om de logistieke- en de inkoopfunctie van elkaar te scheiden omdat logistiek en inkoop beide zo belangrijk zijn voor ons bedrijf dat je daar twee zwaargewichten voor nodig hebt. Paul van der Leer heeft een bewezen staat van dienst in de logistiek en is de aangewezen persoon voor de functie van directeur logistiek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.