Heuver opent distributiecentrum in zuid Duitsland

Heuver opent distributiecentrum in zuid Duitsland

Om de service- en leveringsgraad in Europa te verhogen opent Heuver Bandengroothandel een eigen distributiecentrum in het zuiden van Duitsland. Vanaf begin april moet het nieuwe magazijn in Bayreuth operationeel zijn. Op dit moment coördineert Heuver de inkomende goederenstroom, zodat de startvoorraad op het vereiste peil komt. Bayreuth zal een belangrijk Europees steunpunt worden voor Heuver’s bandenmerk Aeolus. De eerste containers Aeolus-banden zijn dan ook reeds gelost.
Met dit steunpunt, zo’n zestig kilometer noordoostelijk van Nürnberg, wil Heuver haar leveringservice in Midden- en Zuid-Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en – in voorkomende noodgevallen – in Tsjechië upgraden. Doel is om in het gros van deze regio’s 24-uurs levering mogelijk te maken, waarbij klanten tot zo laat mogelijk kunnen bestellen om de banden toch de volgende dag in huis te hebben. Dankzij de vestiging in Bayreuth kan Heuver voor het eigen importmerk Aeolus een groter deel van de Europese markt sneller bedienen. Daarmee verwacht het Nederlandse bedrijf een versnelling van het succes van Aeolus  te kunnen realiseren.
Uiteindelijk zal het nieuwe distributiesteunpunt een belangrijke rol moeten gaan spelen in de snelst mogelijke levering van alle merken en typen banden van Heuver in de truck- & trailer-, grondverzet- en landbouwmarkt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.