Ole Baek Hoofd Marketing Europa bij ATG

Ole Baek Hoofd Marketing Europa bij ATG

Alliance versterkt teamAlliance Tire Groep (ATG), wereldleider in off-highway banden, heeft op 1 november het Europese team in Halsteren verder versterkt met Ole Baek als Hoofd Marketing voor de Europese markt. Dit laat het bedrijf weten.

Groeiende aanwezigheid
Volgens ATG is dit de volgende stap in het ontwikkelen van haar “voortdurend groeiende aanwezigheid in Europa.” Deze versterking van het Europese team volgt op de lancering nieuwer producten op SIMA en Agritechnica 2015.
“Omdat het Europese hoofdkantoor in Nederland pas in 2009 is geopend, leggen we met deze uitbreiding de nadruk op onze doelen ten aanzien van onze uitgebreide en voortdurend groeiende portfolio van off-highway banden”, aldus Peter Baur, directeur ATG Europa. “Dankzij zijn gedegen carrière heeft Ole Baek een uitstekende kennis van de Europese markt.”

Europa
Voordat Ole Baek in dienst trad bij ATG heeft hij verschillende managementfuncties gehad. In zijn nieuwe functie volgt hij Rajendra Nagapurkar op, die in de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan de snelle ontwikkeling in Europa. Nagapurkar neemt nu de verantwoordelijkheid voor de regio opkomende markten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.