OBO Tyres op Werktuigendagen Oudenaarde België

OBO Tyres op Werktuigendagen Oudenaarde België

WerktuigendagenOBO Tyres is aanwezig op de 33e editie van de beurs Werktuigendagen in Oudenaarde (België) op 23 en 24 september. Op dit Vlaamse evenement voor de landbouwsector toont de Nederlandse bandenvernieuwer haar groene landbouwbanden.

Magna Tyres
Op de stand van OBO Tyres (stand 524) is ook de landbouwlijn van het merk Magna Tyres vertegenwoordigd. Hier draagt OBO Tyres uit dat het vernieuwen van banden zowel economisch als ecologisch erg gunstig is: “Naast besparingen in het gebruik van grondstoffen en energie draagt het bandenvernieuwing productieproces ook bij aan verminderde uitstoot van afval en CO2.”

Landbouwwereld
De Werktuigendagen in Oudenaarde is een populaire beurs voor de landbouwwereld in Vlaams België. Er is aandacht voor teelten, landbouwdemonstraties, producten en diensten uit de landbouwsector en het Oldtimer programma. De tweejaarlijkse beurs wordt bezocht door meer dan 70.000 personen.

OBO Tyres is ruim 55 jaar specialist in het vernieuwen en repareren van landbouw-, grondverzet- en zware industriebanden. OBO levert vanuit Hardenberg (NL) en Leipzig (D) in heel Europa en is een onderdeel van de Magna Tyres Group.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.