OBO Banden organiseert open dagen

OBO Banden organiseert open dagen

Vrijdag 21 en zaterdag 22 december organiseert OBO Banden twee open dagen. Inwoners en belangstellenden hebben dan de kans om de hoofdvestiging aan de Denemarkenweg te bezoeken.
Tijdens de open dagen opent OBO Banden tevens officieel haar nieuwe productielijn. Wethouder Douwe Prinsse verricht namens de gemeente Hardenberg de openingshandeling. Er is al jarenlang een intensief samenwerkingsverband met de gemeente om langdurige werklozen aan een nieuwe en passende baan te helpen.
Tijdens de Open Dagen neemt directeur Herman Hutten officieel afscheid van de dagelijkse leiding. Hij zal wel aanblijven als senior-adviseur. Zoon Wim neemt het stokje over in de directie van OBO Banden. Herman gaat zich nog meer focussen op de diverse (buitenlandse) bedrijven van de Hutten Groep (IntraMetaal, IntraSport, Hutten Projectbouw en Hutten Vastgoed). Zoon Wim is al jarenlang algemeen directeur van Hutten Metaal, eveneens gevestigd in Hardenberg.
De open dagen vinden plaats op vrijdag 21 december van 13.00 tot 18.00 uur en op zaterdag 22 december van 10.00 tot 14.00 uur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.