Nokian scoort in winterbandentest

Nokian scoort in winterbandentest

Nokian WR D3In de eerste resultaten van winterbandentests scoort Nokian met haar WR D3 winterband. Dit meldt De Klok Banden BV, exclusief importeur van Nokian Tyres in de Benelux.
Winterbanden
Het Duitse magazine ACE Lenkrad heeft in samenwerking met de Vereniging voor Technisch Toezicht (GTÜ) en de Oostenrijkse automobielclub ARBÖ gekeken naar de stand van de technische ontwikkeling op winterbanden. De test is uitgevoerd met tien verschillende winterbanden van vooraanstaande merken in de maat 205/55 R 16.
Alle rijeigenschappen
De winterbandentest heeft de band beoordeeld op winterse eigenschappen, maar ook op het rijden op nat en droog wegdek. Op alle onderdelen scoort de Nokian WR D3 hoog, zodat de band het stempel “ zeer aan te bevelen” en “testwinnaar” heeft meegekregen. Ook op de economische aspecten, zoals rolweerstand, afrolgeluid en prijs/kwaliteit verhouding, behaalt Nokian de hoogste score.
De WR D3 scoort al vele achtereenvolgende jaren met succes., Ook dit jaar presteert de band uitstekend in de sneeuw, heeft een korte remweg op droog en nat wegdek en is erg stil. De Nokian winterbanden zijn verkrijgbaar voor personenauto’s, SUV’s en bestelwagens.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.