Nieuwe Premio vestiging in Den Haag

Nieuwe Premio vestiging in Den Haag

Premio Banden + Autservice heeft nieuwe vestiging in Den Haag. Na toetreding in september is de vestiging volgens Premio richtlijnen ingericht en de entree klantvriendelijker gemaakt.
Blok Den Haag
Premio Banden + Autoservice Den Haag opereerde tot voor kort onder de naam Profile Car & Tyreservice Blok Den Haag. Met de overgang naar Premio is het vertrouwde team medewerkers gebleven. Ook werd het pand vernieuwd. Voor het Premio Banden + Autoservice netwerk is de uitbreiding een succes: “Den Haag was voor Premio nog een ‘witte vlek’”, aldus GDRP Retail Development Manager, Martijn van de Meent. “Nu kan ook dit deel van de randstad kennis maken met één van onze formules.”
Partners
Premio Banden + Autoservice is onderdeel van GDRP, Goodyear Dunlop Retail Partners. De formule is voor banden- en autoservicespecialisten die op zoek zijn naar een partner voor het uitvoeren van hun zelfstandig ondernemerschap. Premio biedt een volledig inkoopportal voor alle merken banden, wielen en autoservice met diverse leveranciers. Bovendien biedt zij ook ondersteuning op gebied van Marketing & PR en toegang tot de leasemarkt middels 4Fleet Group.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.