Nieuwe Poll over coveren personenautobanden

Nieuwe Poll over coveren personenautobanden

In de toekomst zullen ook steeds meer personenautobanden worden gecoverd. Sinds het ontstaan van het tekort aan zomerbanden opperde Michelin dat het coveren van personenautobanden een oplossing zou kunnen bieden, gezien de oplopende grondstofprijzen. Op grond hiervan zouden er in de toekomst niet alleen nog vrachtautobanden, maar ook personenautobanden kunnen worden gecoverd. Is dit inderdaad het toekomstbeeld? Geef uw mening en neem deel aan de Poll op Bandenportaal.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Als Michelin gaat bekijken of de productie van covers mogelijk is, dan zullen ze dat doen met eigen Michelin karkassen, welke kwaliteit als goed is aan te merken.
    Als ze daar dan een technische keuring aan vooraf laten gaan, komt er een prima band van de band bij Michelin. Daar ben ik van overtuigd ! Als wij dan Michelin banden demonteren en inruilen voor nieuwe helpen we het milieu enorm. De grondstoffen en energie die dat bespaart voor de opbouw van een nieuwe band lopen aardig op. Ik heb er vertrouwen in. Ze kunnen ook alvast beginnen met de winterbanden, met de winterbanden wordt doorgaans minder hard gereden en onder koude omstandigheden zal een cover het beter doen. Michelin succes, de rest van de fabrikanten volgt vanzelf en er komt weer een bloeiende handel in ( Michelin )karkassen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.