Nieuwe dealer Magna Tyres voor Baltische staten

Nieuwe dealer Magna Tyres voor Baltische staten

Latakko logoBandengroothandel Latakko SIA in Letland is per december 2013 aangesteld als de officiële en exclusieve dealer voor de verkoop van Magna grondverzet- en industriebanden in de Baltische staten. Hiertoe heeft het bedrijf een overeenkomst gesloten met de Magna Tyres Group.
OTR bandenmerk
Deze samenwerking is een belangrijke stap in de verdere introductie en voortzetting van Magna Tyres als gerenommeerd OTR bandenmerk in Letland, Estland en Litouwen. Zowel Magna Tyres als Latakko SIA verwachten met het dealerschap de reeds bestaande samenwerking, die in 2007 is gevestigd, succesvol voort te zetten.
Bandenmagazijn
Volgens Hein de Wind, Sales Director Magna Tyres Group, heeft Magna Tyres in Latakko de ideale partner gevonden om hun OTR- en industriebanden activiteiten in deze regio verder uit te breiden: “Een belangrijke toegevoegde waarde van de alliantie is het directe contact met vele eindgebruikers dankzij een uitgebreid netwerk van Latakko.”
Daarnaast beschikt de Letse bandengroothandel over een uitgebreid centraal bandenmagazijn, waardoor klanten snel aan de juiste banden voor hun applicatie kunnen komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.