Mega Tyre: bestaat 30 jaar

Mega Tyre: bestaat 30 jaar

Grossiersbedrijf Mega Tyre bestaat dertig jaar. In drie decennia tijd is de multi-brand grossier in banden en wielen, onderdeel van PBG, uitgegroeid tot een totaalservice voor auto-importeurs en merkdealers.
Merkdealers
De onderneming heeft zich in die periode ontwikkeld tot een partner van formaat voor auto-importeurs en merkdealerbedrijven. Volgens Mega Tyre is een belangrijke meerwaarde de directe koppeling met de dealermanagementsystemen van de verschillende merken.
Banden en wielen
Mega Tyre is importeur van de wielenmerken Advanti, BBS, MAK, Rial en OXXO. Bovendien is het bedrijf leverancier van compleet gemonteerde wielensets, zowel origineel als aftermarket. De basis werd dertig jaar geleden gelegd in een kleine, geïmproviseerde ruimte in Barneveld, waar Mega Tyre op 1 september 1990 werd opgestart als onderdeel van Continental Banden Groep, inmiddels PBG dat al ruim zeventig jaar bestaat. Het doel was om samen met auto-importeurs multi-brand bandenprogramma’s voor merkgebonden dealerbedrijven te ontwikkelen en hiermee onderscheidend in de markt te zijn.
PBG viert haar 30-jarig bestaan samen met haar partners in de vorm van diverse activiteiten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.