Nieuw softwarepakket voor banden en wielenbranche

Nieuw softwarepakket voor banden en wielenbranche

WCC Software BV heeft de ‘’WebCarConfig automotive software’’ ontwikkeld, een softwarepakket voor het gecombineerde voorraad aanbod van alle leveranciers in de banden en wielenbranche.
Met dit nieuwe pakket hoeven afnemers niet langer meer in de voorraden van hun leveranciers te zoeken naar beschikbare producten tegen de beste prijzen. Deze worden direct in hun eigen venster getoond.
De ’WebCarConfig automotive software’ is toepasbaar als balie verkooppakket maar ook als webshop, aldus WCC Software: “Alles in één pakket waarin u B2B klanten of zelfs B2C klanten direct toegang geeft tot uw assortiment.”
Een auto zoekfunctie maakt het mogelijk om na het selecteren van de gewenste auto direct producten te kunnen aanbieden en verkopen. De koppelingen tussen de voertuigen en producten zijn reeds aanwezig en kunnen desgewenst verder worden uitgebreid met eigen producten.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Wij maken al met succes gebruik van deze software. Supersnel het juiste aanbod van banden en velgen. Met verbaasde en vervolgens heel tevreden klanten aan de balie tot gevolg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.