Nieuw in 2014: Automotive Trade Show

Nieuw in 2014: Automotive Trade Show

In 2014 gaat in de Utrechtse Jaarbeurs de vakbeurs Automotive Trade Show 2014 van start. Volgens organisator Dirk Brink een vakbeurs voor de Benelux met een internationaal karakter.
Brink is van mening dat er beslist plaats is voor een Benelux vakbeurs met een internationaal karakter, maar dan wel alleen met importeurs, fabrikanten, organisaties met landelijke dekking etcetera en de gehele automotive branche als deelnemer. “Importeurs en fabrikanten uit de sector laten mij weten dat ze maar één ding willen, zoals het vroeger was, de hele branche bij elkaar.” Brink kiest voor een all-inclusive concept.
In tegenstelling tot de huidige regionale vakbeurzen in Nederland richt de Automotive Trade Show 2014 zich niet op grossiers. De bezoekers worden gericht uitgenodigden: “Wij brengen onze standhouders daarom direct in contact met de beslisser/eindverbruiker.”
Naast het beurspropgramma zullen er ook workshops en seminars worden georganiseerd. Hiervoor werkt Brink samen met Roel Koek. De Automotive Trade Show 2014 vindt plaats op 31 maart, 1 – 2 en 3 april 2014 in Jaarbeurs Utrecht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.