Nieuw congres over wagenparkbeheer

Nieuw congres over wagenparkbeheer

Op 26 november gaat een nieuw evenement voor wagenparkbeheer van start onder de naam Fleet Event. De locatie is het Van der Valk Hotel in Houten.
ExpoMotion
Kennis delen en netwerken, dat is in het kort de doelstelling. De organisatie is in handen van ExpoMotion, al een aantal jaren ook verantwoordelijk voor het Remarketing Event in Nederland en België.
Wegvallen Fleet Expo
“In de markt is duidelijk behoefte aan een dergelijk evenement”, zegt Fleet Event-organisator Patrick van Tilburg. “Er is ruimte in de kalender. Dat komt mede door het wegvallen van de Fleet Expo als zelfstandig beurs.” Van Tilburg is degene die in 2004 de Fleet Expo als beurs opstartte en organiseerde in Expo Houten. Hij ziet zijn nieuwste initiatief niet als een concurrent van bestaande evenementen, maar als een aanvulling. “Het Fleet Event kent een eigen dynamiek. We zijn gericht op hoogwaardige informatie en het netwerken speelt bij ons een grote rol. Via Fleet Event kan iedere fleetprofessional een optimaal contact houden met de markt.”
Naast het Fleet Event op 26 november worden in februari en september ook Fleet Lounges gehouden, beknopte bijeenkomsten die zowel een informatief als een netwerk-karakter hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.