Michelin organiseert online finale Movin’On

Michelin organiseert online finale Movin’On

Michelin organisert op 4 juni van 14.00 tot 16.00 uur de finale van Movin’On, het evenement voor duurzame mobiliteit dat start-ups in the spotlight zet.
Corona
Ondanks de annulering van deze wereldtop voor duurzame mobiliteit, die in Montreal zou worden gehouden, blijft Movin’On ontwikkelingsmogelijkheden bieden voor de start-ups in zijn ecosysteem. Vanwege de Coronacrisis vindt de finale van de Movin’On Startup Challenge plaats in de vorm van een interactief digitaal evenement. Er zijn 10 start-ups geselecteerd, die worden uitgenodigd om hun idee te ‘pitchen’ voor een jury van experts. Elke presentatie duurt minder dan 2 minuten en wordt gevolgd door een vraag uit het publiek en een vraag van de jury. De jury en de toeschouwers kunnen vervolgens stemmen via een speciaal daarvoor opgezet platform.
Programma
Na afloop worden 3 start-ups beloond met een programma op maat om zich te ontwikkelen. Het project is mede mogelijk door schenkingen van de leden van de Movin’On-community, die de handen ineen hebben geslagen om dit ambitieuze en duurzame project te ondersteunen.
Om deel te nemen is online aanmelden mogelijk via deze link.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.