Michelin neemt PTG en Teleflow over

Michelin neemt PTG en Teleflow over

Michelin neemt PTG en TéléFlow over, fabrikanten van luchtdrukwisselsystemen voor landbouwbanden. Dit meldt de bandenfabrikant.
Bandenspanning
Met de luchtdrukwisselsystemen voor banden kan men de bandenspanning monitoren en aanpassen, al naar gelang het type terrein en de gebruiksomstandigheden. Hiermee kan Michelin landbouwers helpen bij het maximaliseren van agronomische en economische prestaties en de bodem, beschermen. De acquisities markeren ook een transitie van de Michelin productlijn Landbouwbanden naar het aanbieden van totaaloplossingen voor alles wat verband houdt met de interactie tussen een band en de grond.
PTG en Teleflow
PTG werd in 1991 opgericht en telt 12 medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in Neuss (Duitsland) en produceert en verkoopt luchtdrukwisselsystemen voor voertuigen en aanhangers.
Téléflow werd in 1993 opgericht en is gevestigd in Roanne (Frankrijk). Er werken 39 mensen aan de ontwikkeling, productie en verkoop van luchtdrukwisselsystemen waarmee de bandenspanning kan worden aangepast aan het terrein.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.