Michelin introduceert nieuwe CrossClimate+

Michelin introduceert nieuwe CrossClimate+

Michelin CrossClimate+Michelin lanceert de CrossClimate+. Deze bamd combineert het beste van alle zomer- en winterbandentechnologieën voor hoge prestaties gedurende zijn hele levensduur.

Niet wisselen
De Michelin CrossClimate+ is bestemd voor automobilisten die zomerbanden niet wisselen voor winterbanden. De band biedt de veiligheid van een zomerband (remweg op droge en natte wegen) en de mobiliteit en veiligheid onder winterse omstandigheden op natte en besneeuwde wegen. De CrossClimate+ biedt als nieuwe en als half versleten band dezelfde tractie. Ook de prestaties van de band blijven nagenoeg gelijk.

Zomerband
De Michelin CrossClimate+ levert op droog wegdek dezelfde prestaties als de CrossClimate en positioneert zich eveneens als premium zomerband. ’s Zomers presteert hij ook zeer goed op droge wegen: “Zijn prestaties zijn dan gelijkwaardig aan die van een zomerband”, aldus Michelin. Daarnaast biedt hij uitstekende tractie op besneeuwde wegen, terwijl de prestaties bij een winterband in de zomer achteruit gaan.

Deze eigenschappen zijn het resultaat van drie belangrijke innovaties: een innovatieve rubber voor het loopvlak, een uniek profiel en lamellen die hoge prestaties leveren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.