Michelin CrossClimate ook in Nederland ‘Product van het jaar’

Michelin CrossClimate ook in Nederland ‘Product van het jaar’

Crosslima productjaarDe Michelin CrossClimate, de zomerband met certificering voor winterse eigenschappen, is ook in Nederland uitgeroepen tot “Product van het Jaar” 2017.

Consumentenonderzoek
Michelin ontving in Utrecht de onderscheiding uitgereikt tijdens het jaarlijkse onafhankelijke, internationale “Product van het Jaar” consumentenonderzoek in de categorie “Banden”. Ten opzichte van concurrerende producten presteerde de CrossClimate volgens het consumentenpanel het best op het gebied van innovatie, aankoopintentie en aantrekkelijkheid. Op het gebied van klanttevredenheid onder gebruikers liet de Michelin CrossClimate van de onderzochte banden met een 7,8 als eindcijfer eveneens de hoogste score optekenen.
Naast de titel “Product van het Jaar” 2017 mag Michelin haar CrossClimate banden het gehele jaar voorzien van het rode Product van het Jaar kwaliteitslabel. Volgens Michelin is dit een extra signaal van vertrouwen voor consumenten bij de aanschaf van een nieuwe band.

Innoveren
Via de jaarlijkse “Product van het Jaar” innovatieverkiezing stimuleert consumentenonderzoeksbureau Nielsen fabrikanten van merkartikelen in 37 landen om te blijven innoveren en productvernieuwingen door te blijven voeren. Als onderdeel van de verkiezing kiezen duizenden consumenten gezamenlijk het Product van het Jaar in verschillende productcategorieën.

Recentelijk is de Michelin CrossClimate ook in België uitgeroepen tot ‘Product van het jaar’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.