Serenco levert wielgereedschap aan Britse wegenwacht

Serenco levert wielgereedschap aan Britse wegenwacht

Serenco heeft de opdracht gekregen voor het exclusief uitrusten van 2.300 service- en bergingsvoertuigen van de AA Roadside Assistance organisation in Groot-Brittannië met wielgereedschap.
Wheelnut removal kit
Het gaat om een “complete wheelnut removal kit. Deze bestaat uit slagmoersleutels, momentsleutels, doppensets en toebehoren ter waarde van meer dan een half miljoen euro. De levering van de wheelnut removal kit zal nog in december 2014 plaatsvinden. De levering zal plaatsvinden door Serenco UK Ltd, een dochter van Serenco Nederland BV.
Serenco UK
Serenco is leverancier van gereedschap en klein werkplaatsequipment voor industrie en autobranche. Volgens directeur Rob Serruijs heeft Serenco UK al tientallen jaren een relatie met AA: “Ze hebben in alle auto’s een draagbare Power-Start starthulp en nog wat andere gereedschappen van ons.”
De AA Roadside Assistance organisation werd in 1905 opgericht en heeft de grootste service- en bergingsvloot in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De AA heeft ongeveer 15 miljoen leden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.