Meer waardering winterbanden Bridgestone

Meer waardering winterbanden Bridgestone

In recente publicaties hebben onafhankelijke beoordelaars van banden meer waardering toegekend aan het winterbandenassortiment van Bridgestone. Dit laat de bandenproducent weten.
Zeer aanbevelenswaardig
Na het succes van de Blizzak LM001 in de winterbandentest 2014 van ADAC zijn nog twee banden uit het winterbandenassortiment van Bridgestone zeer gewaardeerd door andere onafhankelijke testorganen. Het meest opvallende was dat de winterband voor SUV’s, de Bridgestone Blizzak LM-80 EVO, de beoordeling “zeer aanbevelenswaardig” ontving van Autobild Allrad voor onder andere zijn topprestaties op sneeuw. Daarnaast kreeg de Blizzak LM-32s wintertoerband een aanbeveling van Autobild.
Blizzak LM001
Volgens Bridgestone bevestigen deze resultaten samen met de goed scorende prestaties van de Blizzak LM001 de betrokkenheid van Bridgestone bij veiligheid op de weg, onder alle omstandigheden, in alle seizoenen en in alle klimaten. “Het is ook een onderdeel van een intentieverklaring van Bridgestone om winterbanden op gelijke voet te plaatsen met zomerbanden in de algemene ontwikkelingsstrategie van het merk.”
Klik hier voor het filmpje.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.