Kwik-Fit favoriet bij online zoektocht naar winterbanden

kwikfit-scoreKwik-Fit.nl is bij consumenten de grote favoriet wanneer ze op zoek gaan naar winterbanden. Dit meldt onderzoeksbureau WUA! op basis van online onderzoek naar de oriëntatie op de aanschaf van winterbanden.

Eerste keuze
In het onderzoek eindigde Kwik-Fit met een WPS-score van 76. Hiermee loopt Kwik-Fit 9 punten voor op de nummer 2 Profile.nl, dat een score behaalde van 67. Op de derde plaats eindigde Winterbanden.nl met een score van 61. Ook bleek uit de resultaten dat 30% van de respondenten Kwik-Fit als eerste keuze had. Bij Profile.nl was dat 18% en bij Winterbanden.nl 8%, zo meldt WUA! op de eerste plaats gezet. Op vindbaarheid scoort Kwik-Fit.nl veruit het hoogst (70%), gevolgd door Profile.nl (51%) en Winterbanden.nl (46%).

Grote afstand
Volgens IVO Bakhuys, CMO van WUA!, scoorde Kwik-Fit het beste, zowel op experience als vindbaarheid: “Voor de andere spelers in de markt valt er op digitaal gebied nog veel te winnen. Opvallend is dat de onderlinge afstand tussen de spelers in de top3 behoorlijk groot is en de spelers buiten de top 3 een relatief lage score laten zien.” (bron: WUA!)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.