Maxxis organiseert weer golftoernooi

Maxxis organiseert weer golftoernooi

Maxxis Open strokeplay 2013Binnenkort wordt voor de 5e achtereenvolgende keer de Maxxis Open Strokeplay gehouden bij Golfclub Strijen. Dit golftoernooi wordt ondersteund door hoofdsponsor Maxxis Banden.
Maxxis Open Strokeplay
De Maxxis Open Strokeplay vindt plaats op zondag 18 en maandag 19 augustus met de finale dag op 24 augustus. De kampioenschappen gaan over 3 x 18 holes en staan open voor personen die in het bezit zijn van een geldige en actieve NGF/EGA handicap. Er is plaats voor 156 deelnemers in de categorieën “heren” en “dames”. Er wordt gespeeld volgens de golfregels van R&A St. Andrews en de local rules van Golfclub Strijen. De golfcourse bestaat uit negen uitdagende holes en par 70 baan. Tevens heeft de baan de NGF A status.
Waardebonnen
De prijswinnaars ontvangen waardebonnen van Maxxis Banden, waarmee zij nieuwe banden kunnen aanschaffen bij Maxxis dealer Reedijk Banden Service Strijen.
Aanmelden voor deelname kan schriftelijk of via website www.golfclubstrijen.nl, tot donderdag 15 augustus. Het inschrijfgeld bedraagt 40 euro en voor leden van de Golfclub Strijen 10 euro.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.