Maxxis zomerband HP5 in top 3 Britse zomerbandentest

Maxxis zomerband HP5 in top 3 Britse zomerbandentest

maxxis-hp05De Maxxis zomerband Premitra HP5 is in de top 3 geëindigd in de zomerbandentest van het Britse magazine ‘Professional Drivers Magazine’. Dit laat Maxxis distributeur Reedijk Banden Import weten.

Veelbelovend debuut
In de test zijn acht bekende bandenmerken beproefd in verschillende testen. De Maxxis HP5 is beoordeeld op de hoofdcategorieën comfort, prijs/kwaliteit en veiligheid. Per categorie zijn er verschillende eigenschappen getest, zoals grip op nat wegdek, afrolgeluid, aquaplaning en rolweerstand. “Vooral op het gebied van ‘Wet Grip’ bleek de HP5 een echte uitblinker te zijn”, aldus Professional Drivers Magazine. “De HP5 is ‘overall’ in de top geëindigd op een mooie 3e plaats. Hij maakt een veelbelovend debuut en vormt een perfecte balans tussen prijs en performance.”

Hoge verwachtingen
Maxxis zegt naar aanleiding van het testresultaat hoge verwachtingen te hebben voor de aankomende bandentesten waaronder de ADAC. “Wij geloven in het succes van de Premitra HP5 en deze test laat blijken dat onze Maxxis zomerband zeker niet misstaat tussen de bekende merken.”

Het Britse magazine Professional Drivers Magazine richt zich op de particuliere verhuur en de uitvoerende chauffeurssector.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.