Martins Industries start Inflation Challenge

Martins Industries start Inflation Challenge

Martins Industries, fabrikant van bandenuitrusting, stelt vrachtwagenmonteurs die vertrouwen op traditionele montage- en vulmethodes op de proef met de “Inflation Challenge”. Tijdens de challenge gaat een monteur met jarenlange werkplaatservaring het in een race tegen de klok opnemen tegen een beginner die de Martins Inflation Pit Stop gebruikt om banden te monteren en te vullen.
Videoadvertentie
Martins Industries start de “Inflation Challenge” met een videoadvertentie die gedeeld zal worden via verschillende social-mediaplatforms, e-mailmarketingcampagnes en geprinte inserts in tijdschriften. De video challenge is bedoeld om de voordelen bij het gebruik van de Tire Inflation Pit Stop te laten zien. Bijvoorbeeld de snellere montage-/vultijd, de betere ergonomie, minder handelingen en automatisch vullen.
Efficiency
De Inflation Pit Stop verhoogt de efficiëntie van het banden vullen en kan de arbeidsomstandigheden voor monteurs verbeteren en het risico op lichamelijk letsel verminderen. Door het kunnen bieden van een veilige en productieve werkomgeving wordt het werven en behouden van werknemers eenvoudiger, aldus Martins: “Dit helpt om positieve, productieve en loyale werknemers voor vele jaren aan te binden. Met de “Inflation Challenge” kunnen monteurs hun methodes van banden vullen op de proef stellen en de voordelen van deze super innovatieve tool uit de eerste hand ervaren.”
Klik hier voor het filmpje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.