Magna Tyres komt met eigen drukmonitoring-systeem
(Foto: Magna)

Magna Tyres komt met eigen drukmonitoring-systeem

De Waalwijkse bandenfabrikant, Magna Tyres, heeft een eigen Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) gelanceerd. De Nederlandse bandenfabrikant hoopt zijn klanten daarmee nog beter te bedienen met aanvullende diensten, aldus een persbericht.

Magna TPMS biedt real-time druk- en temperatuurmonitoring met alerts bij bescheiden of extreme metingen. Dat gebeurt 24/7, ook als de machine waarop de banden zijn gemonteerd niet in bedrijf is. Het systeem stelt gebruikers in staat om snel te reageren op situaties in het veld door problemen snel te signaleren en inzicht te bieden, aldus het bedrijf.

Automatische emails kunnen vanuit het systeem worden verzonden naar daartoe aangewezen functionarissen. Ook worden ze gelinkt aan andere apparaten. Dankzij de GPS houdt het systeem ook afgelegde afstanden en werkduur van de banden bij.

Commercieel directeur Hein de Wind: “De introductie van onze samenhangende TPMS oplossing past perfect bij de specifieke behoeftes van onze klanten en biedt een nog nauwere samenwerking met Magna Tyres.’’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.