Reifen Helm in Duitsland nieuwe partner Magna Tyres

Reifen Helm in Duitsland nieuwe partner Magna Tyres

Reifen HelmMagna Tyres Group en de Noord Duitse bandengroothandel Reifen Helm hebben per maart 2015 een strategische overeenkomst gesloten. Deze samenwerking is een belangrijke stap in de verdere introductie en voortzetting van Magna Tyres als OTR bandenmerk in het noorden van Duitsland.
MTP OTR-banden
Reifen Helm wordt de partner voor het verder uitbreiden van de verkoop van grondverzet- en industriebanden in deze region. De strategische overeenkomst behelst ook het nieuwe eigen merk “MTP”, de nieuwe productlijn van de Magna Tyres Group die bestaat uit diverse OTR bandenprofielen voor de constructie en mijnbouw. Reifen Helm gaat ook voor MTP werken aan een verdere naamsbekendheid en sales in Noord Duitsland.
Uitbreiding netwerk
Magna Tyres heeft al eerder een strategische overeenkomst gesloten in Duitsland, namelijk met Interpneu Handelgesellschaft voor de regio Zuid Duitsland. Het opnemen van Reifen Helm in het dealernetwerk van Magna Tyres in Duitsland moet leiden tot een verdere nationale dekking van het Magna sales- en servicenetwerk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.