Leaseplan Service Center ook voor banden en schadeherstel

Leaseplan Service Center ook voor banden en schadeherstel

LeasePlanLeasePlan Nederland heeft in Veghel haar eerste vestiging geopend, waar leaserijders onder meer ook voor schadeherstel en banden terecht kunnen.
Banden
Het Service Center is gevestigd in het pand aan de Mountbattenweg in Veghel aan de A50, waarin ook het LeasePlan Occasion Center is gevestigd. Bij de vestiging kunnen leaserijders naast onderhouds- en reparatiewerkzaamheden terecht voor schadeherstel en banden. Het openen van het eigen servicecentrum volgt op de wens van LeasePlan om een zo volledig mogelijke dienstverlening aan te bieden. Naast een vestiging in Veghel zal deze zomer ook in Breukelen een Service Center geopend worden.
Online
Leaserijders kunnen afspraken bij het Service Center in Veghel zelf online inplannen. Bij meerdere verschillende soorten werkzaamheden tegelijkertijd zorgt LeasePlan voor de coördinatie van al deze werkzaamheden. De leasemaatschappij biedt eveneens een gratis Haal- en Brengservice van leaseauto en er kan desgewenst ook voor vervangend vervoer worden gezorgd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.